Mijn Verbouwpremie

Sinds 1 oktober 2022 worden alle renovatie- en energiepremies van Wonen-Vlaanderen en Fluvius onder Mijn VerbouwPremie samengevoegd. Deze overkoepelende premie is super handig want je doet je aanvraag bij één online lokket voor al jouw premies.

 Op hoeveel premies heb je nu eigenlijk precies recht?

Zie je door de “premie” bomen het bos niet meer? Geen zorgen. Energylux ondersteunt en adviseert je bij het aanvragen van deze premies bij Mijn Verbouwpremie. Zo verzeker je dat je alle premies waar je recht op hebt ook in jouw portefeuille terechtkomen.

Hoe een premie aanvragen?

1. Je kiest voor de betrouwbaarste partner om jouw woning echt energiezuinig te maken. Energylux is een partner met de juiste kennis en expertise om vakkundig EN energiebesparend te renoveren.

2. Een partnerschap met Energylux betekent dat je een helder overzicht krijgt van welke budget je precies nodig hebt om de werken vakkundig aan te vangen. Energylux levert altijd glasheldere en precieze offertes. Zo weet je OP VOORHAND hoeveel deze energiebesparende renovatie jou precies gaan kosten. Jouw persoonlijke offerte is de basis om jouw premies te berekenen.

3. Klik op de handige


 En bereken op welke premies en zodoende bedragen je recht hebt.

4. De premie-aanvraag start je op door te surfen naar www.mijnverbouwpremie.be .

Zou je hierbij ondersteund willen worden of heb je nog steeds vragen over hoe je dit precies allemaal aanvangt?

Geef dan gerust een seintje via info@energylux.be of bel zeker naar ons gratis nummer 0800/24 007!

Want ENERGYLUX helpt jou met plezier verder naar een echt energiezuinige woning!

Wat heb ik nodig om de premie-simulator correct in te vullen?

Je hebt een glasheldere Energylux offerte nodig die inzicht geeft in jouw toekomstige renovatiekosten. Een offerte ontvang je nadat één van onze technisch consulenten bij jou op bezoek is geweest.

Contacteer Energylux

Op hoeveel premies heb ik nu precies recht?

Neem contact op met Energylux. Wij ondersteunen en adviseren iedere klant bij het aanvragen van hun premies via het online loket MijnVerbouwpremie. Zo verzeker je dat je alle premies waar je recht op hebt ook in jouw portefeuille terechtkomen!

MijnVerbouwpremie simulator

EPC-labelpremie

Sinds 1 januari 2023 is er een renovatieverplichting bij aankoop van een energieverslindende woning. Alle woningen die zijn aangekocht met EPC-score E of F, moeten binnen 5 jaar na aankoop verplicht gerenoveerd worden naar minstens een EPC-score D.

Premie voor zonnepanelen

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een slimme en duurzame investering. Met het bedrag dat u bespaart op uw energiefactuur, heeft u de zonnepanelen op zo een 4 tot 6 jaar terugverdiend.

Overige premies

Het is belangrijk u goed te informeren zodat u geen premies of subsidies misloopt. Bent u benieuwd welke premies u kan aanvragen maar weet u niet goed waar te beginnen? Bij Energylux helpen we u graag doorheen dit kluwen van papierwerk.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x