Dakwerken

Van volledige dakrenovaties tot lichtere dakwerken, voor Energylux is geen project te groot of te klein. U kan bij ons team van experten terecht voor al uw vragen over dakwerken. Energylux staat garant voor een grondige analyse, een gedetailleerde offerte, zorgvuldige uitvoering met kwalitatief hoogwaardige materialen en een transparante opvolging.

Na het maken van een afspraak, voeren wij een nauwkeurige technische analyse uit in uw woning. Op basis van uw dakwensen geeft onze duurzame dakrenovatiespecialist advies op maat. Wilt u graag voor een solide Stormpan 44 kiezen of beoogt u eerder een moderne strakke look? In dat geval wordt u meegenomen naar het aanbod van Koramic en dus een Actua 10 LT of Datura of naar het aanbod van Terreal en zodoende een Volny Leigrijs,… Kortom voor ieder wat wils!

Dakwerken kunnen gebeuren met of zonder nieuwe houtconstructie en met of zonder isolatie. In het geval van isolatiewerken onderzoeken we welke methode het meest geschikt is voor uw specifieke dakconstructie. Sarkingisolatie is quasi steeds de beste keuze vanwege het uitblijven van thermische onderbrekingen nadat het vakkundig geplaatst is door ENERGYLUX. 

Om een correcte en gedetailleerde offerte op te maken, sluit onze dakrenovatie-adviseur het bezoek af met een precieze opmeting.  Vervolgens wordt uw gedetailleerde en glasheldere offerte bezorgd 7 dagen na de technische analyse en opmeting.

Dakisolatie

Hellend dak

Plat dak

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x