Over Energylux

Wie zijn we?

Energylux helpt u uw woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Dat doen we door de schil van de woning aan te pakken met dakwerken, isolatiewerken, gevelwerken en door het plaatsen van zonnepanelen om zelf energie op te wekken. 

Wij zijn een professionele bouwgroep gespecialiseerd in duurzame renovaties. Ons team bestaat uit gecertificeerde ervaringsdeskundigen met een passie voor duurzaamheid, kwaliteit en klantenservice. Voor onze klanten gaan wij graag de extra mile.

Bij de renovatie van uw dak of gevel kan er heel wat komen kijken. U hoeft u geen zorgen te maken, wij begeleiden u doorheen het proces van begin tot einde. Van het eerste contact tot de laatste afspraak van het contract kan u rekenen op een vlotte opvolging, transparante communicatie en advies van onze vakmensen.

Daarnaast maken we u graag wegwijs in het kluwen van bijhorende administratie zoals aanvragen voor subsidies, vergunningen en premies. Bij elk project garanderen we een stressvrije ervaring voor de klant en een fantastisch resultaat. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en met de grootste zorg voor de uitvoering.

Energylux is lid van Embuild en Buildwise. Hun focus op duurzaamheid en kwaliteit is een inspiratie voor ons. Net als deze organisaties, zetten wij in op de innovatie van onze processen, technieken en materialen.


Waarom Energylux?

Door stijgende energieprijzen en milieukwesties is er een groeiende maatschappelijke nood aan goed geïsoleerde, energiezuinige woningen. Dak- en gevelisolatie bieden een kostenbesparende oplossing die ook nog eens goed is voor het milieu. 

Wil u energie besparen en de meerwaarde van uw woning waarborgen? Kreeg uw huis een minder goede EPC-score? Energylux kan u helpen! Wij focussen op de duurzame renovatie en isolatie van gevels en daken. Wist u dat meer dan 30% van de warmte ontsnapt via het dak? Een goed geïsoleerd dak is dus absoluut onontbeerlijk voor een warm en energiezuinig huis.

Naast de isolatie van gevel en dak, is het plaatsen van zonnepanelen een goed idee als u kiest voor een milieubewustere woning en een lagere energiefactuur. Bij Energylux zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en adviseren we u graag over de ecologische renovatiemogelijkheden voor uw woning. 


Wat doen wij?

Wij helpen u met alle duurzame renovaties van uw huis. Voor dakwerken, dakisolaties, gevelisolatiewerken, zonnepanelen en thuisbatterijen kan u terecht bij Energylux. Door de schil van uw woning aan te pakken, bieden we u energiezuinige en ecologische totaaloplossingen.

Voor een zorgeloos proces met nauwgezette opvolging en administratieve ondersteuning, kan u rekenen op onze deskundige vakmensen. Vanaf het eerste contact staan we garant voor heldere communicatie, goede afspraken, correcte prijzen en een kwaliteitsvol resultaat. Wij zorgen voor een nauwkeurige uitvoering en adviseren u doorheen het gehele proces. Bij Energylux is uw project in professionele en betrouwbare handen. 


Hoe werken wij?

Na het maken van een afspraak, komt één van onze energie-adviseurs naar uw woning om een technische analyse uit te voeren. Op basis van uw specifieke wensen geeft onze duurzame renovatiespecialist advies op maat. Binnen de zeven dagen ontvangt u een gedetailleerde offerte. Deze wordt samen met u ter plaatse toegelicht. Na ondertekening volgt er een werkbezoek door een projectleider. Wij garanderen de zorgvuldige uitvoering van de werken binnen de 3 maanden. 

Tijdens het volledige proces verzekeren wij u van professioneel vakmanschap en focus op service en kwaliteit. Wij bieden correcte, transparante prijzen en 15 jaar garantie op werken in plaats van de wettelijk verplichte 10 jaar. Daarnaast staan wij garant voor een zorgeloze opvolging van begin tot einde. 

Waar zijn wij actief?

Energylux is een Vlaams-brabantse bouwgroep van vakmannen- en vrouwen. Wij zijn uitgegroeid tot een lokale speler in 3 regio’s: Vlaams-brabant , Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Onze Missie

 Onze missie is het aanbieden van de meest duurzame oplossing voor uw woning met respect voor onze klanten, ons bedrijf en onze planeet.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x